Контакти:

тел: (044) 464 49 29

тел: (050) 357 45 06

факс: (044) 464 49 29

e-mail: info@kfrs.kiev.ua

Головна Новини Україна Відкритий чемпіонат України 2014

Відкритий чемпіонат України 2014

Чемпіонат України з роликового спорту

5 та 6 липня в Києві, на стадіоні «Економіст» Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Мінмолодьспорт та Українська федерація роликового спорту проводили Відкритий чемпіонат України серед дорослих, юніорів, кадетів та дітей з роликового спорту (швидкісний біг на роликових ковзанах).

У змаганнях взяли участь 97 спортсменів із Київської міської федерації, Харківської міської федерації, Сумської обласної федерації та спортивних клубів Києва. Загалом змагалося 7 команд. Найчисельнішою була команда міста Суми, що складалася із 24-х юних спортсменів. Брали участь у змаганнях і гості із Білорусії.

Цінним в цьогорічних змаганнях була можливість у спортсменів виконувати нормативи Єдиної спортивної класифікації України та вперше отримувати спортивні звання та розряди з роликового спорту.

Члени Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків у складі 15 чоловік показали свій професіоналізм та здобули найбільше нагород.

У категорії Дорослі:

серед чоловіків - виборов кубок та став Чемпіоном України 2014 року – Симоненко Олександр (САМ ролер клуб) – президент КФРС, який у свої 46 років змагається із молодим поколінням спортсменів 20-30 років та є достойним прикладом. На дистанціях він завоював: 2 золоті, 1 срібну та 2 бронзові медалі;

серед жінок - за сумою багатоборства срібною призеркою стала Музика Анна (САМ ролер клуб). На дистанціях вона завоювала: 2 золоті, 3 срібні та 1 бронзову медаль.

У категорії Кадети серед дівчат за сумою багатоборства виборола кубок та стала абсолютною Чемпіонкою даної категорії Білозерська Єлизавета (САМ ролер клуб), яка єдина на змаганні двічі виконала часовий норматив, що відповідає виконанню спортивного розряду Майстер спорту України на 200м та 500м. Бронзовою призеркою стала – Коваленко Вікторія (САМ ролер клуб).

У категорії Діти А серед хлопчиків за сумою багатоборства золото завоював Фомічов Андрій (PLSU).

У категорії Діти В серед дівчаток за сумою багатоборства золото завоювала Білозерська Катерина (САМ ролер клуб).

У категорії Діти С серед дівчаток за сумою багатоборства золото завоювала Євтухова Олександра (САМ ролер клуб).

У категорії Діти D серед дівчаток за сумою багатоборства бронзу завоювала Огрудкова Маргарита (САМ ролер клуб).

В рамках відкритого чемпіонату України відбувся чемпіонат серед ветеранів. В даній категорії достойно змагалися, як спортсмени в минулому так і любителі роликового спорту. Серед них теж змагалися члени Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків. У багатоборстві за сумою балів серед жінок золото здобула Попова Галина, срібло – Вирлєєва Марина (САМ ролер клуб).

Київська міська незалежна федерація роликового спорту всіх видів та напрямків вітає переможців та призерів з вдалими виступами, їх тренерів та батьків! Бажаємо успішних досягнень, отримання спортивних звань та розрядів у роликовому спорті!

Поділиться з друзями:

 

Партнери та друзі


Київська міська незалежна федерація роликового спорту

тел:(044) 464 49 29, (050) 357 45 06   факс:(044) 464 49 29   e-mail: info@kfrs.kiev.ua