Контакти:

тел: (044) 464 49 29

тел: (050) 357 45 06

факс: (044) 464 49 29

e-mail: info@kfrs.kiev.ua

Головна Новини Україна Роликовий спорт вже має Майстрів спорту України

Роликовий спорт вже має Майстрів спорту України

майстер спорту україни

Роликовий спорт в Україні набуває нових повноважень. Наразі спортсмени Федерації роликового спорту довели що гідні почесного звання Майстрів спорту України. В усьому світі роликовий спорт набирає все більше нових прихильників. Так на ІІ-й літній Юнацькій Олімпіаді, що проходила в серпні 2014 року у китайському місті Нанкін роликовий спорт був представлений як показовий вид спорту,  а також був у шор-листі нових видів спорту, що пропонувалися до включення у програму Олімпійських ігор. Тож цілком імовірно що у роликового спорту є олімпійське майбутнє.

Першим хто отримав посвідчення Майстра спорту України з роликового спорту стала член збірної команди України з роликового спорту (швидкісний біг на роликових ковзанах), представниця КФРС, спортсменка та тренер ТОВ „САМ рейсінг тім” ролер клуб” Музика Анна. Досягти звання майстра спорту Анна змогла виконавши норматив на таких міжнародних змаганнях як Кубок світу.

За результаттами чемпіонату України 2014 року звання Майстер спорту України отримали:

- Симоненко Олександр – старший тренер збірної команди України з роликового спорту (швидкісний біг на роликових ковзанах), президент УФРС та КФРС, генеральний директор та тренер ТОВ „САМ рейсінг тім” ролер клуб”;
- Радіч Олексій - член збірної команди України з роликового спорту (швидкісний біг на роликових ковзанах), представник КФРС, спортсмен ТОВ „САМ рейсінг тім” ролер клуб”.

Щиро вітаємо володарів спортивного звання та їх тренерів: Кокшарова Миколу Михайловича, Симоненко Олександра Михайловича та Горшечникова Андрія Володимировича!

Поділиться з друзями:

 

Партнери та друзі


Київська міська незалежна федерація роликового спорту

тел:(044) 464 49 29, (050) 357 45 06   факс:(044) 464 49 29   e-mail: info@kfrs.kiev.ua