Контакти:

тел: (044) 464 49 29

тел: (050) 357 45 06

факс: (044) 464 49 29

e-mail: info@kfrs.kiev.ua

Головна Новини Україна Вітаємо переможців та призерів чемпіонату України!

Вітаємо переможців та призерів чемпіонату України!

Київська міська незалежна федерація роликового спорту всіх видів та напрямків вітає членів федерації, збірну команду міста Києва з успішним виступом на відкритому чемпіонаті України з роликового спорту зі швидкісного бігу на роликових ковзанах серед дорослих, юніорів, кадетів та дітей, який провела Українська федерація роликового спорту за підтримки Міністерства молоді та спорту України 10-13 липня у місті Києві на стадіоні «Економіст» КНЕУ імені Вадима Гетьмана.

В рамках відкритого чемпіонату України також відбулось всеукраїнське змагання з роликового спорту серед аматорів.

На спортивному святі були присутні поважні гості: директор департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту – Стеценко Вадим Григорович, провідний тренер штатних команд національних збірних команд України з неолімпійських видів спорту – Чернова Світлана Георгіївна, чемпіонка світу та СРСР з ковзанярського спорту – Кулєшова Тетяна Миколаївна, президент Української федерації роликового спорту, Майстер спорту СРСР міжнародного класу з ковзанярського спорту, Майстер спорту України з роликового спорту – Симоненко Олександр Михайлович, віце-президент Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків, голова Громадської ради при Міністерстві молоді та спорту України – Тимофєєв Сергій Олександрович.

Привітальне звернення від заступника Міністра Молоді та спорту України – Войтовича Ярослава В’ячеславовича до учасників змагань зачитав директор департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту – Стеценко Вадим Григорович.

На церемонії відкриття були вручені свідоцтва та відзнаки спортивних розрядів з роликового спорту, згідно Наказу №1 від 10 липня 2015 року, найкращим спортсменам збірної команди міста Києва, які за результатами чемпіонату міста Києва виконали спортивні нормативи.

Участь у змаганнях приймали біля 130 спортсменів із трьох регіонів: м. Києва, Харківської та Сумської областей.

Чемпіоном України в категорії Дорослі за сумою багатоборства серед чоловіків став Ганзенко Сергій (м. Київ), а серед жінок абсолютною чемпіонкою стала Музика Анна (м. Київ). Переможці були нагороджені кубком та грошовою винагородою від спонсора змагань – фірми Трек Нутрішен Україна.

Переможцями у всеукраїнських змаганнях серед аматорів за сумою багатоборства відповідно до вікових категорій стали:

Аматори – Кравченко Костянтин (м. Київ) та Міхненко Ольга (м. Київ);

Діти Е – Отершхаген Олександр (м. Суми) та Скорик Александріна (м. Київ).

 

Скарбничка медалей спортсменів збірної команди міста Києва поповнилась 8 золотими, 14 срібними та 5 бронзовими. Свій внесок зробили:

Дорослі: Симоненко Олександр – 3 срібні та 3 бронзові;

Радіч Олексій – 1 золота та 1 бронзова;

Музика Анна – 6 золотих;

Маковецька Яна – 6 срібних;

Юніори: Білозерська Єлизавета – 1 золота;

Шуркунова Олександра – 1 срібна;

Кадети: Гук Артур – 1 срібна;

Коваленко Вікторія – 1 срібна;

Діти А: Фомічов Андрій – 1 срібна;

Діти В: Агітольєв Андрій – 1 срібна;

Діти С: Савенко Ілля – 1 бронзова.

 

Нагородження проводилось медалями, дипломами та цінними подарунками за 1-3 місце в кожній віковій категорії окремо, враховуючи ґендерну диференціацію. Наймолодші учасники змагань у категоріях Діти D та Діти Е отримали пам’ятні призи від співорганізатора змагань ТОВ „САМ рейсінг тім” ролер клуб”. У нагородженні приймали участь президент Української федерації роликового спорту – Симоненко Олександр Михайлович та головний суддя змагань – Рождественський Руслан Леонідович.

З результатами спортсменів можливо ознайомитись у офіційних протоколах змагань.

Вітаємо всіх переможців та призерів, їх тренерів та батьків із вдалими виступами у змаганнях! Бажаємо натхнення та нових перемог!

Висловлюємо щиру подяку організаторам, спонсорам та суддівській бригаді за яскраве спортивне свято, популяризацію роликового спорту та пропаганду здорового способу життя!

Поділиться з друзями:

 

Партнери та друзі


Київська міська незалежна федерація роликового спорту

тел:(044) 464 49 29, (050) 357 45 06   факс:(044) 464 49 29   e-mail: info@kfrs.kiev.ua