Контакти:

тел: (044) 464 49 29

тел: (050) 357 45 06

факс: (044) 464 49 29

e-mail: info@kfrs.kiev.ua

Головна Новини Україна Зустріч Міністра молоді та спорту України І.О. Жданова з представниками Української Федерації роликового спорту

Зустріч Міністра молоді та спорту України І.О. Жданова з представниками Української Федерації роликового спорту

11 жовтня 2016 року відбулась зустріч Міністра молоді та спорту України І.О. Жданова з представниками Української Федерації роликового спорту.

В ході зустрічі обговорили перспективи розвитку роликового спорту та вдалий виступ у Кубку світу 24 вересня у Берліні, розіграш Кубку світу проходив у 5 етапів, які проводились у Кореї, Франції (2 етапи), Чехії та Німеччині. Особистий залік відбувався по трьох кращих результатах спортсменів на всіх етапах, а командний – по сумі балів набраних спортсменами, зареєстрованих чоловічих та жіночих команд. У підсумку за набраними балами особистого заліку Музика Анна вперше здобула бронзову медаль Кубку світу! Гришина Ольга за набраними балами особистого заліку посіла 5 місце! У командному заліку дівчата вперше вибороли срібну медаль!

Не зважаючи на те, що вид спорту молодий та на Україні немає спеціалізованих спортивних площадок (трек, роад) роликовий спорт набуває популярності  та за підтримки Мінмолодьспорту, роликовий спорт був внесений до Реєстру визнаних неолімпійських видів спорту в Україні у 2013 році.

Найголовніше за результатами участі Музики Анни у чемпіонаті світу зі швидкісного бігу на роликових ковзанах 2016 року ми маємо впевненість вперше отримати ліцензію, у двох видах програми (трек, роад), для участі у Всесвітніх іграх 2017 року, що відбудуться у Вроцлаві, Польща.

На зустрічі з Міністром молоді та спорту України були присутні:

Симоненко Олександр – президент УФРС, МСМК по ковзанярському спорту та МСУ по роликовому спорту, старший тренер національної збірної команди України;

Тимофєєв Сергій – віце-президент УФРС, голова Громадської Ради при ММСУ;

Музика Анна – МСУ по роликовому спорту (подано документи на присвоєння МСУМК);

Гришина Ольга – КМСУ по роликовому спорту (подано документи на присвоєння МСУ);

Негода Олена – секретар УФРС.

Поділиться з друзями:

 

Партнери та друзі


Київська міська незалежна федерація роликового спорту

тел:(044) 464 49 29, (050) 357 45 06   факс:(044) 464 49 29   e-mail: info@kfrs.kiev.ua