Контакти:

тел: (044) 464 49 29

тел: (050) 357 45 06

факс: (044) 464 49 29

e-mail: info@kfrs.kiev.ua

Головна Новини Україна Відкритий чемпіонат міста Києва зі швидкісного бігу на роликових ковзанах

Відкритий чемпіонат міста Києва зі швидкісного бігу на роликових ковзанах

14 травня 2017 року на стадіоні «Економіст» КНЕУ, за адресою пр-т Перемоги 62-Б, під егідою Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків, за сприяння Управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА відбулись офіційні змагання з роликового спорту – відкритий чемпіонат міста Києва зі швидкісного бігу на роликових ковзанах серед дорослих, юніорів, кадетів та дітей. У рамках Відкритого чемпіонату міста Києва з роликового спорту 2017 року проведено спортивно-масовий захід серед аматорів роликового спорту та "особливих" дітей, що мають різноманітні відхилення розвитку. Організатором змагань виступив ТОВ «САМ рейсінг тім» ролер клуб».

У нагородженні приймали участь президент Української федерації роликового спорту – Симоненко Олександр; президент Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків – Тимофєєв Сергій;  головний суддя змагань – Рождественський Руслан, секретар Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків –Тютюнник Сергій.

З результатами спортсменів можливо ознайомитись у офіційних протоколах:

Протокол Відкритого чемпіонату міста Києва з роликового спорту

Протокол спортивно-масового заходу у рамках Відкритого чемпіонату міста Києва з роликового спорту

Вітаємо всіх переможців та призерів, їх тренерів та батьків із вдалими виступами у змаганнях! Бажаємо натхнення та нових перемог!

Висловлюємо щиру подяку  спортсменам , любителям, батькам, організаторам  та суддівській бригаді за яскраве спортивне свято, популяризацію роликового спорту та пропаганду здорового способу життя!

Поділиться з друзями:

 

Партнери та друзі


Київська міська незалежна федерація роликового спорту

тел:(044) 464 49 29, (050) 357 45 06   факс:(044) 464 49 29   e-mail: info@kfrs.kiev.ua